Motorrijschool Frank van Gerwen   Duiven

Motorrijden is vrijheid en avontuur.
Wat dacht je van met een frisse wind om je hoofd over de dijk sturen en ga je straks voorzichtig tussen de dagelijkse file door. Of ga je dit jaar nog met de motor op vakantie?

Natuurlijk volg je eerst een gedegen motorrijopleiding.

Veiligheid staat bij Motorrijschool Frank van Gerwen hoog in het vaandel. De volgende items zijn dan ook gratis beschikbaar:

  • motorbroek
  • motorjas,
  • motorhandschoenen
  • motorhelm HJC

Je begint nu optimaal beschermd aan je eerste les. Je krijgt uitleg over het op- en afstappen en het gebruik van de zij- en middenstandaard. Je leert op de juiste wijze de voor- en achterrem te bedienen. Starten, koppelen, schakelen, gas geven en je bent op weg. Onze kwalitatief hoogwaardige opleiding zorgt ervoor dat je veilig begint en veilig blijft motorrijden. Gun jezelf een KNMV motorrijopleiding en wordt een veilige maar ook vlotte motorrijder.

Bekijk hier onze Lesmotoren.

006

Praktijkexamen A – Voertuigbeheersing

Aan de hand van je eigen KNMV-leskaart zal het eerste deel van je opleiding vlot verlopen.

Samen gaan we op de motor, op weg naar het eerste praktijkexamen. Je volgt me of je rijdt voor me door het verkeer. Je leert de 12 bijzondere verrichtingen voor het examen voertuigbeheersing. De verrichtingen worden je op een vriendelijke, duidelijke en efficiënte manier aangeleerd.

Uniek bij onze KNMV Motorrijschool is de les waarin je gaat ervaren hoe je moet reageren op vuil op de weg, afvallende lading en plotseling overstekende dieren. Hoe beter je weet wat de motor kan, hoe meer plezier je beleeft aan het motorrijden. Kortom we maken van jou een Motorrijd(st)er. Meer info zie: www.mosac.eu

Praktijkexamen A – Verkeersdeelneming

Nadat je geslaagd bent voor het praktijkexamen A – Voertuigbeheersing en met een geldig theoriecertificaat op zak, gaan we je opleiding afronden. Het tweede deel van jouw opleiding staat dan ook volledig in het nemen van veilige beslissingen op de openbare weg.

Ik leer je geen examenroutes uit het hoofd (je rijdt na het slagen toch ook niet alleen examenroutes?) Nee ik leer je denken als een veilige en zelfstandige motorrijd(st)er, allereerst in Duiven, later in de omgeving van Arnhem of Doetinchem.

Rijd je eenmaal als  veilige, zelfstandige en vlotte Motorrijd(st)er, dan wordt de datum van het praktijkexamen A – Verkeersdeelneming in onderling overleg vastgelegd.

Aantal lesuren per week bepaal je helemaal zelf

  • les van dinsdag tot en met zaterdag
  • in de zomer van 08.00 tot 21.30
  • in de winter van 09.00 tot 18.00 uur
  • 1, 1,5 of 2 uur per les *

* Een lesuur bestaat uit 60 minuten.

Spoedopleidingen worden gegeven na een intake gesprek en -les.

Proefles:

Proeven aan het motorrijden?, dat kan. Een proefles duurt twee uur en kost € 70,-.

motorfun-gr

Als Motorrijder ben je nooit uitgeleerd!

Vanuit onze motorrijschool bieden we dan ook de volgende cursussen aan: