Motorrijschool Frank van Gerwen   Duiven

motorrijschool-frank-van-gerwen

Mijn naam is Frank van Gerwen, als KNMV Motorrij-Instructeur, leid ik je vlot op voor het A-rijbewijs! 

Profiteer van meer dan 30 jaar motorrijervaring!

In 1984 haal ik mijn motorrijbewijs. Vanaf 1995 ben ik gespecialiseerd in het geven van Motorrijles. Vanuit mijn Motorrijschool op de Hydrograaf 17 in Duiven geef ik van dinsdag tot en met zaterdag full-time Motorrijles. Plezierig samen leren motorrijden met een instructeur, die les geeft vanaf zijn eigen motor en met een persoonlijke aanpak, staat centraal bij mijn Motorrijschool. Daarnaast begeleid ik graag de heropstapper en geef ik ook Voortgezette Motorrijopleidingen (VRO’s) voor de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging.

 

Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV)

KNMV is kwaliteit:

De KNMV gediplomeerde rij-instructeur heeft een pittige praktijkcursus volbracht zodat hij je op een veilige en vlotte wijze opleidt tot een volwaardige motorrijd(st)er. Elk jaar wordt de instructeur bijgeschoold in zijn vak. De KNMV gediplomeerde Motorinstructeur is dus voor jou een bewijs van kwaliteit, zie ook: www.knmv.nl.

Er wordt namelijk veel van je verwacht, een theorie-examen, een praktijkexamen Voertuigbeheersing en een praktijkexamen Verkeersdeelneming. En je kunt kiezen uit de motorrijbewijzen  A1, A2 en A.

Nu in de rijschool de Honda CB 650 F (rijbewijs A)

Neem les op deze 4 cilinder alleskunner en geniet straks maximaal van je eigen motor.

Meer informatie?

Bel met: 0316 – 544 644  / 06 – 22 33 68 06 of maak een afspraak en kom even langs.

Honda CB650F
Honda CB 650 F