Plezier, bergen en motorrijden

Met je motor op vakantie gaan is helemaal geweldig. In de bergen rijden is een belevenis die je nooit meer vergeet. Geniet van de natuur on je heen en ga het bochtenavontuur aan. Jij bepaalt wat je motor doet, jij bent met recht de bestuurder.

Workshop:

Gedurende twee opeenvolgende avonden ga je jezelf voorbereiden op jouw ultieme motorvakantie. Uniek is dat jij bepaalt hoe de avonden er uit gaan zien; wat wil jij ontwikkelen, ervaren en meemaken. De eerste avond kan bijvoorbeeld in het teken staan van de korte bochtentechniek of  het keren op de weg.  Maar ook het doorkijken van de bochten en de hellingproef kunnen getraind worden. De tweede avond worden deze motorvaardigheden aan de hand van een korte presentatie nog eens toegelicht en praktisch toegepast op de weg tijdens het rijden van een uitgekiende route.

Voor wie?

Weet dat de cursus niet alleen is ontwikkeld voor de motorrijd(st)er die met zijn/haar motor op vakantie naar het buitenland wil. Ook de motorrijd(st)er die in Nederland blijft en nog meer plezier wilt halen uit het motorrijden is van harte welkom.

Wanneer en waar?

De workshop start op een door jouw uitgekozen avond (wel minimaal 14 dagen voor de voorkeur startdatum aanmelden) vanuit Motorrijschool Frank van Gerwen, Hydrograaf 17 te Duiven. Gedurende twee avonden ga je in totaal 5 uur stoeien met je motor. De groep bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 cursisten.

Cursus data:

  • Zondag 19 april 2020 (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Prijs:

Het cursusgeld per deelnemer bedraagt: 75,-

Inschrijven:

Schrijf jezelf in via het inschrijfformulier of bel ons even op: 0316-544 644.