Motorrijschool Zevenaar
Motorrijschool Zevenaar

Wil je het motorrijbewijs halen in of in de buurt van Zevenaar? Kies dan voor Motorrijschool Frank van Gerwen, reeds vele jaren dé motorrijschool van Zevenaar en omgeving. Wanneer je kiest voor de rijschool in Zevenaar, dan kies je voor een gedegen motorrijopleiding van een volledig KNMV gediplomeerde motorrijinstructeur. Een instructeur die zelf ook een grote motorrijenthousiasteling is en die de passie voor het motorrijden graag met jou deelt. Met een motorrijopleiding van de motorrijschool in Zevenaar weet je zeker dat je op de juiste manier wordt voorbereid op het motorrijexamen en alles wat daarna komt. Door de persoonlijke en efficiënte aanpak heeft Motorrijschool Frank van Gerwen Zevenaar een bovengemiddeld slagingspercentage.

Motorrijschool Zevenaar – opleiding en motorrijexamens

Bij motorrijschool Frank van Gerwen Zevenaar zorgen we ervoor dat je op een verantwoorde en veilige manier leert rijden. Je kunt de twee motorrijexamens, voertuigbeheersing en verkeersdeelneming, dan ook met het volste vertrouwen tegemoet zien. Een rijopleiding bij onze motorrijschool is erop gericht jou een goede motorrijder te maken, die meer kan dan een ‘kunstje vertonen’ op een examen.

Motorrijschool Zevenaar – theorie

Bij een motorrijopleiding hoort natuurlijk ook een goede theoriecursus. Tijdens de theorieles van Motorrijschool Frank van Gerwen Zevenaar word je in drie avonden door het theorieboek begeleid. Met de online Traffictrainer kun je ook thuis oefenen, zodat je optimaal voorbereid aan het theorie-examen begint.

Motorrijschool Zevenaar – cursussen

Je kunt bij onze motorrijschool ook terecht voor een aantal leuke aanvullende motorrijcursussen:

  • Bergtraining en haarspeldbochttraining
  • RMT
  • VRO
  • ABS remcursus

Kosten motorrijles

Je kunt bij de motorrijschool in Zevenaar losse lessen afnemen of kiezen voor een voordelig lespakket. Er is al een motorrijlespakket (inclusief examen) vanaf 705,- euro. Lessen duren normaal gesproken een uur. De motorrijschool is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 08:30 uur tot 20:00 uur.

Wil je meer weten over onze motorijschool in Zevenaar of wil je direct een proefles boeken? Neem dan gerust contact met ons op.