ABC & TT

De RMT heet nu ABC & TT. Motorrijden is de leukste hobby die ik ken. En waarom zou je na het behalen van je motorrijbewijs je zelf niet blijven verbeteren? Is het motorrijden een ABC-tje voor je, dan is deze cursus niets voor jou. Maar wil je je eigen motor en jezelf beter leren kennen dan is er de volgende mogelijkheid.

Een ABC & TT Motordag start vanuit je eigen regio

De ABC & TT  (Always Bike Control d.m.v. Trust en Tips) is jouw Motordag die je met twee andere motorvrienden volgt. De workshop wordt gegeven vanuit de Motorrijschool, je rijdt dus in je eigen omgeving. Plezier en motorrijden zijn de kenmerken van deze dag.

ABC & TT Motordag maak je helemaal zelf

Na ontvangst op de Motorrijschool mag jij bepalen hoe jouw Motordag er uit gaat zien. Wil je met je motor: keren op de weg, remmen en uitwijken dan kan dat. Misschien wil je wel een bermvlucht oefenen. Of wil je weten hoe je moet handelen bij plotseling overstekende dieren of afvallende lading. Kortom wat wil jij beleven op deze dag, vertel het me maar.

Na de lunch gaan we weer op weg. Aan de hand van een uitgekiende route kunnen zaken als: kijktechniek, positie op de weg, rijlijnen en snelheidskeuze ruimschoots aan bod komen.

Plaatje zegt meer

Tijdens deze rit krijg je regelmatig feedback en je wordt ook gefilmd. Als herinnering ontvang je een certificaat en een usb stick met daarop jouw ABC & TT Motordag.

Wat kost de ABC & TT?

Deelname aan de ABC & TT bij Motorrijschool Frank van Gerwen kost € 175,- per cursist, (inclusief lunch).

Wanneer:

De ABC & TT start vanuit Motorrijschool Frank van Gerwen, Hydrograaf 17 te Duiven om 08.30 uur en eindigt om 16.30 uur. De dag waarop je de ABC & TT beleefd (niet op zaterdag of zondag), bepalen we samen (minimaal 14 dagen voor dato) in overleg.

Neem contact met ons op via de site en kom genieten van deze heerlijke Motordag.

eric