Motorrijschool Frank van Gerwen   Duiven

Motorrijden is vrijheid en avontuur.
Droom je ervan om na een dag van hard werken nog even met je motor over de dijk te sturen.  Of rijd je straks eindelijk tussen de dagelijkse file door. Misschien wil je dit jaar nog met de motor op vakantie?

Voor het zover is volg je eerst een gedegen Motorrijopleiding.

Veiligheid maar ook plezier staan bij Motorrijschool Frank van Gerwen hoog in het vaandel. Op de moderne HONDA CB500 F ABS of de CB 650 F ABS of de KAWASAKI  Z 650 ABS ga je van start. Om je optimaal te beschermen wordt de volgende motorkleding gratis beschikbaar gesteld door de motorrijschool:

  • motorbroek
  • motorjas,
  • motorhandschoenen
  • motorhelm HJC

Je krijgt tijdens de eerste les uitleg over het op- en afstappen en het gebruik van de zij- en middenstandaard. Je leert op de juiste wijze de voor- en achterrem te bedienen. Starten, koppelen, schakelen, gas geven, remmen en je bent op weg. Onze kwalitatief hoogwaardige opleiding zorgt ervoor dat je veilig begint en veilig blijft motorrijden. Gun jezelf een KNMV motorrijopleiding en wordt een veilige maar ook vlotte motorrijder.

Bekijk hier onze Lesmotoren.

006

Praktijkexamen A – Voertuigbeheersing

Aan de hand van je eigen KNMV-leskaart zal het eerste deel van je opleiding vlot verlopen.

Samen gaan we op de motor, op weg naar het eerste praktijkexamen. Je volgt me of je rijdt voor me door het verkeer. Je leert de 12 bijzondere verrichtingen voor het examen voertuigbeheersing. De verrichtingen worden je op een vriendelijke, duidelijke en efficiënte manier aangeleerd.

Uniek bij onze KNMV Motorrijschool is de les waarin je gaat ervaren hoe je moet reageren op vuil op de weg, afvallende lading en plotseling overstekende dieren. Hoe beter je weet wat de motor kan, hoe meer plezier je beleeft aan het motorrijden. Kortom we maken van jou een Motorrijd(st)er. Meer info zie: www.mosac.eu

Praktijkexamen A – Verkeersdeelneming

Nadat je geslaagd bent voor het praktijkexamen A – Voertuigbeheersing en met een geldig theoriecertificaat op zak, gaan we je opleiding afronden. Het tweede deel van jouw opleiding staat dan ook volledig in het nemen van veilige beslissingen op de openbare weg.

Ik leer je geen examenroutes uit het hoofd (je rijdt na het slagen toch ook niet alleen examenroutes?) Nee ik leer je denken als een veilige en zelfstandige motorrijd(st)er, allereerst in Duiven, later in de omgeving van Arnhem of Doetinchem.

Rijd je eenmaal als  veilige, zelfstandige en vlotte Motorrijd(st)er, dan wordt de datum van het praktijkexamen A – Verkeersdeelneming in onderling overleg vastgelegd.

Aantal lesuren per week bepaal je helemaal zelf

  • les van woensdag tot en met zondag !
  • in de zomer van 08.30 tot 19.00
  • in de winter van 09.00 tot 18.00 uur
  • 1, 1,5 of 2 uur per les *

* Een lesuur bestaat uit 60 minuten.

Spoedopleidingen worden gegeven na een intake gesprek en -les. En alleen gedurende de maanden oktober t/m maart.

Proefles:

Proeven aan het motorrijden?, dat kan. Een proefles duurt twee uur en kost € 75,- (tarief 2024).
Belangstelling? Neem contact met ons op via het contactformulier (rechtsboven).

motorfun-gr

Als Motorrijder ben je nooit uitgeleerd!

Vanuit onze motorrijschool bieden we dan ook de volgende cursussen aan: