Motorrijschool Didam
Motorrijschool Didam

Je wilt motorrijlessen volgen in de omgeving van Didam? Dan zit je goed bij Frank van Gerwen, dé motorrijschool voor Didam en omstreken.

Wanneer je kiest voor onze motorrijschool dan weer je zeker dat je les krijgt van een goed opgeleide motorrijinstructeur die beschikt over de juiste papieren en meer dan voldoende leservaring. Je krijgt bij onze motorrijschool een gedegen rijopleiding (bovengemiddeld slagingspercentage) voor een schappelijke prijs.

Je volgt een KNMV motorrijopleiding, zodat je wordt opgeleid tot een verantwoordelijke motorrijder die zich op een veilige manier kan handhaven op de weg. Dus wil je echt goed (en met veel plezier) leren motorrijden en niet teveel betalen? Kies dan voor een motorrijopleiding van motorrijschool Frank van Gerwen Didam.

Motorrijschool Didam – motorrijopleidingen

Bij de motorrijschool in Didam kun je terecht voor verschillende rijopleidingen en motorrijcursussen. Je kunt kiezen voor:

 • Motorrijopleiding (A1, A2, A3)
  Een gedegen rijopleiding voor het halen van motorrijbewijs. Afhankelijk van je leeftijd kun je een A1, A2 of A3 motorrijbewijs halen. Lees hier meer over de verschillende motorrijbewijzen.
 • De Regionale Motorvaardigheids Training (RMT)
  De ééndaagse praktijkcursus waarbij je in je eigen regio een pittige en leuke trainingsdag doorloopt. Dat doe je samen met twee andere motorvrienden volgt. Lees hier meer over RMT.
 • Voortgezette Rij Opleidingen (VRO)
  In een groep van maximaal acht personen, onder leiding van een zeer deskundige instructeur, verricht je veel oefeningen met het doel je motor nog beter te leren beheersen en daardoor plezieriger en vooral ook veiliger, te rijden. Lees hier meer over VRO.
 • Bergtraining
  Motorrijden is ontzettend leuk, maar rijden met je motor door de bergen is een belevenis die je nooit meer zult vergeten en is zeer verslavend. Lees hier meer over de bergtraining van Motorijschool Frank van Gerwen Didam.
 • ABS remcursus
  Deze cursus begeleidt je naar de belangrijke stap, je ABS remsysteem tijdens een noodsituatie volledig benutten. Lees hier meer over de ABS remcursus.

Kosten motorrijschool Didam

Je kunt bij de motorrijschool in Didam losse lessen afnemen of kiezen voor een voordelig lespakket. Er is al een motorrijlespakket (inclusief examen) vanaf 705,- euro. Lessen duren normaal gesproken een uur. De motorrijschool is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 08:30 uur tot 20:00 uur.

Wil je meer weten over onze motorijschool in Didam of wil je direct een proefles boeken? Neem dan gerust contact met ons op.