Motorrijschool Arnhem
Motorrijschool Arnhem

Ben je op zoek naar een goede motorrijschool in de buurt van Arnhem? Kies dan voor Motorrijschool Frank van Gerwen, al jaren het juiste adres voor motorrijles in de regio Arnhem.

Door de persoonlijke en enthousiaste aanpak van de ervaren en KNMV gediplomeerde motorrijinstructeur heeft Motorrijschool Frank van Gerwen een hoog slagingspercentage.

Tijdens onze gedegen motoropleiding leer je op de juiste manier (veilig) motorrijden. Naast de standaard motorrijopleiding is Motorrijschool Frank van Gerwen ook het juist adres voor extra cursussen, zoals de Regionale Motorvaardigheids Training en bergtraining. Dus wil je snel je motorrijbewijs halen in de regio Arnhem? Kom dan naar Motorrijschool Frank van Gerwen.

Motorrijschool Arnhem – praktijkexamens

Wanneer je het motorrijbewijs wilt halen, moet je twee praktijkexamens afleggen: voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Bij de eerste is het de bedoeling dat je twaalf bijzondere verrichtingen uitvoert. Motorrijschool Frank van Gerwen Arnhem zorgt ervoor dat je deze verrichtingen op een duidelijke en efficiënte manier aanleert. Bij onze motorijschool gaan we trouwens nog een stapje verder. Je leert bijvoorbeeld ook omgaan met vuil op de weg en hoe te reageren bij overstekend wild.

Als je bent geslaagd voor het onderdeel voertuigbeheersing moet je aan een examinator tonen dat je jezelf op de juiste manier kan handhaven in het dagelijks verkeer. Bij onze motorrijschool in Arnhem gaan we je niet de standaard examenroutes uit je hoofd laten leren. Je leert gewoon goed motorrijden, zodat je het motorrij-examen (en alles wat daarna komt) met vertrouwen tegemoet kunt zien.

Motorrijschool Arnhem – tarieven

Je kunt bij de motorrijschool in Arnhem losse lessen afnemen of kiezen voor een voordelig lespakket. Er is al een motorrijlespakket (inclusief examen) vanaf 705,- euro. Lessen duren normaal gesproken een uur. De motorrijschool is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 08:30 uur tot 20:00 uur.

Wil je meer weten over onze motorrijschool in Arnhem of wil je direct een proefles boeken? Neem dan gerust contact met ons op.