Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.24.122.228 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Wim Hul
Ondanks dat mijn talent als motorrijder niet heel groot bleek te zijn is het toch gelukt om mijn rijbewijs binnen te slepen. Hulde voor de wijze waarop je mij zover hebt gekregen. Zeker de laatste AVD-lessen had ik regelmatig het gevoel: ik leer het nooit (ook jij zult weleens gedacht hebben: hij leert het nooit)! Toch wist jij dan elke keer het plezier in motorrijden weer aan te wakkeren! Respect voor jouw oneindig geduld. Een aantal punten die ik niet snel meer zal vergeten:

- tijdens AVB-examen de snelle slalom tussen de "langzame pylonnen" probleren te doen. Jouw mind-setting daarna was brilliant

- motorgym. Een les die je niet bij elke rijschool krijgt!

- jouw motto's: "wat onderscheid ons van de apen?" en "wij als motorrijder zijn een beetje de Pietje Bell onder de verkeersdeelnemers"

Jouw wijze van lesgeven (aan mij in ieder geval) is soms confronterend en niet altijd "leuk", maar leert je meteen veel over jezelf! Dank daarvoor.
Voor degene die nog twijfelt over waar te gaan lessen: Frank stoomt je niet klaar voor het rijbewijs, maar maakt een motorrijder van je. Dat is een heel verschil.

Frank, ik zal je straks nog regelmatig missen in mijn oor en in mijn spiegels, maar in gedachten zal je nog lang met me meerijden.

Groet, Wim