Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.24.122.228 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Patricia van der Linden
Dacht ik dat A-tje wel "eventjes" te halen, bleek de realiteit toch even anders uit te vallen. Het heeft mij uiteindelijk toch wel de nodige moeite gekost. Gelukkig bleek mij keuze om bij Frank les te nemen een hele goede keuze te zijn geweest.
Zijn uitgangspunt was om mij te laten denken als een motorrijder en op deze manier een "veilige" motorrijder van mij te maken. En dat is echt een hele andere manier van denken dan als automobilist. Wat mij vooral is bijgebleven is het "kijken, kijken, kijken", zowel bij de bijzondere verrichtingen als bij de verkeersdeelname (vraag Frank zelf maar waarom) het klinkt mij nu nog steeds in de oren in ieder geval.
Ondanks het feit dat ik last heb van examenvrees, is het mij gelukt om alle examens in 1 keer met goed gevolg af te sluiten. Alleen al door het feit dat Frank je alleen laat opgaan als hij er zeker van is dat je er klaar voor bent en je kan slagen.
Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn keuze en kan Frank van harte aanbevelen.
Frank,
Ik wens je nog vele veilige kilometers als instructeur toe en ik kom nog eventjes langs om je te bedanken voor de leerzame, gezellige en leuke tijd.

Groeten Patricia