Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.28.227.63 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
70 berichten.
justin_buiting@hotmail.com
Een top-rijinstructeur, duidelijk, ervaren en eerlijk!

Ik heb 3 maanden geleden mijn rijbewijs gehaald en ik zit nu de hele dagen op de motor voor o.a. woon-werkverkeer. Dankzij de goeie tips van Frank leer je andere weggebruikers op een andere manier te lezen waardoor ik het gevoel heb dat ik veiliger deel kan nemen aan het verkeer. Naast dat hij goed hamert op de veiligheidspunten, heeft hij ook een gezonde dosis humor om de lessen leuk te maken. Wat ik ook erg aan hem waardeer is dat hij eerlijk is, wat voor sommige misschien confronterend is, maar dan wel weten waarmee ze af zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn dat hij altijd met de motor voor of achter je aanrijdt, zodat je zijn bewegingen kan kopiëren en eigen kan maken. Behalve natuurlijk met het eindexamen, dan zit hij gezellig bij de examinator in de auto, maar met het rugzakje wat je op dat moment mee heb, zal het geen probleem meer moeten zijn!
Shkar
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Frank zijn rijschool. Zijn gedegen instructies hebben me niet alleen geholpen om mijn motorrijbewijs in één keer te halen, maar ze zorgen er ook voor dat ik nu met vertrouwen en bewustheid de weg op ga. Frank combineert zijn jarenlange kennis met een goede dosis humor, waardoor de lessen plezierig én leerzaam zijn. Ik kan zijn rijschool ten zeerste aanbevelen aan iedereen die écht wil leren motorrijden.
Bedankt, Frank, voor je passie en geduld!
Jorg
Wat ben ik blij om bij Frank les te hebben gehad, en mijn rijbewijs te hebben gehaald. Hij leert je echt bewust en veilig motor rijden en alles er bij komt kijken. Niet de korte en snelste weg naar een motor rijbewijs maar ik denk zeker wel de beste weg. Met veel plezier les gehad, veel gelachen maar als het moet gaat het er ook heel serieus aan toe! bedankt daarvoor.

Echt een aanrader!
Peter H.
Als “heropstapper” bij Frank een paar opfrislessen genoten. Na bijna 25 jr niet meer op de motor te hebben gezeten nu vol vertrouwen weer een blije rijder van een Honda CBF1000 en afgelopen zomer met een gerust hart door de Eifel getoerd. Tijdens de lessen bij Frank duidelijk geleerd dat de motor geen speelgoed is en de openbare weg geen speeltuin. Kortom veiligheid is het devies en dat heb je voor een groot deel zelf in de hand. Dus wil je serieus, maar vooral ook veilig leren motor rijden dan bij je bij Frank aan het juiste adres. Frank nogmaals dank voor de wijze lessen.
T. Obbes
Mocht je op zoek zijn naar de beste rijschool om je motorrijbewijs te behalen, dan ben je bij Frank aan het juiste adres. Frank leert je op een duidelijke, eerlijke manier de beginselen van het mororrijden maar daarnaast komt binnen de rijopleiding ook nog een hoop extra aan bod om je net dat beetje meer te geven als beginnend mororrijden. Je merkt aan alles dat Frank weet waar hij het over heeft. Daarnaast gaan de lessen gepaard met de nodige humor, waardoor ik de lessen altijd als plezierig heb ervaren.
Dankzij Frank heb ik beide onderdelen van de rijopleiding in 1x gehaald en voel ik me zeker om vanaf hier mijn "motorcarrière' te beginnen.

Ik kan iedereen aanraden bij de rijschool van Frank te gaan lessen!
Anne Degen
Van mijn broer ooit een proeflesje gekregen omdat ik zelf de stap niet durfde te zetten, maar hij had vertrouwen in Frank omdat hij daar zelf ook zijn rijbewijs heeft gehaald!

Heel wat uren bij Frank gelest en letterlijk over grenzen gegaan! Frank kan hard zijn omdat hij je bewust wilt maken van je omgeving en je ook de gevaren in wilt laten zien! Maar ik heb al die tijd met veel plezier gelest en ga het ook zeker missen!
Bedankt Frank voor al je tijd en vooral voor je geduld en vertrouwen!
Frank te Brinke
Wil je echt leren motorrijden? Dan moet je hier zijn, Frank zal echt wel eens op je teentjes trappen als het nodig is. Maar geloof me dat is soms ook echt nodig! Frank geeft met volle passie les, vertel eens wat is nou mooier dan iemand die zijn jarenlange kennis aan jou door probeert te geven?

Twijfel niet! Grijp je kans en neem een proefles bij Frank, hier leer je zowel behendig te worden met een motor, maar nog belangrijker, bewust te worden van al het gevaarlijke verkeer om je heen.

Frank ik ga de wekelijkse lesjes missen, gelukkig blijf je altijd een stemmetje in mijn achterhoofd!
Willem
Hallo Frank,

Bedankt voor de leuke tijd. Heb veel van je geleerd en ga daardoor met vertrouwen de weg op als ik een motor heb gevonden.

Nogmaals bedankt voor alles.

Groeten,
Willem
Marije
We hebben samen een heleboel tijd geïnvesteerd in mijn motorrijbewijs. Maar ik heb het uiteindelijk in één keer gehaald, dankzij jou! Elke keer dat ik op mijn motor stap heb ik profijt van je grondige manier van opleiden, in mijn hoofd hoor ik je nog regelmatig instructies geven over bijvoorbeeld het gebruik van de voetrem, doorkijken en kláár zijn voor de bocht. Nogmaals dankjewel voor je eindeloze geduld, ik ben blij dat we hebben doorgezet!
Maurice
Beste Frank,

Inmiddels heb ik de eerste km's erop zitten op mijn Suzuki V-strom DL 650
en op de weg moet ik nog vaak denken aan jouw opmerkingen over
"Tante Truus" en "Pietje GTI-tje".
Je komt ze regelmatig in het verkeer tegen en daarom des te belangrijker
om met een goed gevulde "rugzak" aan kennis en opbouwende ervaring de
weg op te gaan.

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking tijdens
mijn lestijd! Mede door jouw heldere en gedreven manier van lesgeven
kijk ik terug op een erg leuke periode.

In de toekomst komen wij elkaar vast nog wel tegen, want het VRO staat
ook nog steeds op mijn lijstje.

Groetjes, Maurice
Kevin Joling
Al jaren de wens om mijn motorrijbewijs te halen, een paar maanden geleden verrast door mijn vriendin met een proefles bij Frank.
Nu moest en zou het gebeuren.

En inmiddels is het zover: dankzij Frank kan ik vol vertrouwen, veilig de weg op!

Frank, bedankt voor je inzet, gezelligheid en je leerzame lessen. Je ziet me over een tijdje weer terug voor een vervolgopleiding Bergtraining!

Groeten,
Kevin
Gert Klijnhout.
Een aantal mensen waaronder mijn zoon een neef en nog een paar familieleden welke allemaal in een keer via jou opleiding zijn geslaagd ben ook ik bij jou waarschijnlijk als een van de oudste kandidaten gaan lessen en mij daar dan ook prettig bij voelde enig probleem was wel mijn "voorzichtigheid" welke gerelateerd aan mijn leeftijd best wel eens voor verrassingen zorgde gelukkig wist jij mij er van te overtuigen hoe het wel moest en haalde mijn A rijbewijs dan ook in 1 keer.
Mijn dank dan ook voor je tomeloze inzet en geduld.
Het vertrouwen is er door jou ingestampt en ben hierdoor nu dan ook regelmatig op mijn eigen motor alleen of samen met mijn vrouw achterop onderweg waarbij de afgelopen 4 maanden mijn Yamaha de 4000 km al voorbij zijn.

Bedankt.
Gert Klijnhout
Boudewijn
Inmiddels 9 jaar geleden dat ik les kreeg van Frank. Ik hoor hem nog altijd in mijn achterhoofd, dat wil wel wat zeggen denk ik. Een betere instructeur had ik me niet kunnen bedenken. Ik raad Frank aan iedereen aan die wil beginnen met motorrijden. Echt een topgozer!
Peter
Beste Frank,

Ben begonnen met lessen bij jouw motorrijschool vanwege de indruk die ik kreeg van jouw website.
Ik had er direct een goed gevoel bij.
Alleen motor rijles, wat best bijzonder is. Ook prettig dat het jouw eigen zaak is en dat je zelf directeur bent. Dat zegt mij iets over betrokkenheid.
Je hebt zoveel ervaring als motorspecialist met daarnaast ook nog eens de KNMV kwalificatie om V.R.O. te geven.
En die speciale extra kennis verwerk je ook in de lessen waardoor het niveau en van de lesstof hoog is. En didactisch zit het helemaal snor. Je weet persoonlijke interesse's zo mooi te verwerken in jouw methodiek, petje af.
Het was ook erg prettig en zeer leerzaam dat jij zelf op de motor les geeft want door naar jou te kijken, te luisteren en te volgen leer je snel enorm veel.
Wat dus nooit kan, door een auto te volgen !

Ook ben je nog eens een hele aardige en oprechte vent met de nodige humor en het hart op de juiste plaats.
Ik heb regelmatig wel zo moeten lachen, vanwege een opmerking in het oortje waardoor het vizier besloeg en ik geen ene bal meer zag en de concentratie weg was. Dit op de parkeerplaats hoor !!
Doordat je zelf super relaxed bent en ook blijft ontstond er altijd een zeer ontspannen onderlinge sfeer waardoor het een aangename bezigheid werd. Bovendien gaat het ook om lekker ontspannen leren zitten op de motor. En goed KIJKEN.

Ik zal iedereen adviseren, zo niet dwingen met gepast geweld om bij jou te gaan lessen. Je doet voor elke cursist zo enorm je best om ze op persoonlijke wijze op te leiden naar het motorrijbewijs.
Frank ga vooral zo door, vol passie en liefde voor het vrijwel mooiste vervoermiddel, de motor.

Hartelijk groet,

Gun je het allerbeste,

Peter
Rob Cornelis
Beste Frank,

Zondagochtend 26 april deelgenomen aan de cursus "Geen stress met ABS", vanwege recente aanschaf van motor met ABS (bij Rob den Balvert uiteraard).

Wat een leuke en ontzettend leerzame ervaring! En bovendien nog gezellig ook!
Indrukwekkend wat je met ABS onder controle hebt en kunt houden! De rustige en duidelijke instructies met praktijkvoorbeelden blijven goed hangen en de spanning vooraf heeft in deze cursus plaats gemaakt voor ontspanning tijdens het rijden!

Een echte aanrader, zowel voor beginnende als gevorderde motorrijders!

Groetjes, Rob.
Ron Cornelisse
Beste Frank,

Vorig jaar kreeg ik van mijn vrouw en kinderen 2 proeflessen en was ik verkocht! Een periode van achtjes draaien en uitwijken was aangebroken. Het theorie examen op 31 december en daarna de weg op!! Nu alles achter de rug is, bedank ik je nogmaals voor jouw deskundig advies en professionele begeleiding. Zonder dat alles was het zeker niet allemaal in één keer gelukt..

Mocht ik een vervolg opleiding willen volgen doe ik dat zeker bij jou!

Frank hou 'm op de weg en blijf vooral lesgeven op dezelfde wijze en gedrevenheid.

Tot ziens Ron
John Mus
Beste Frank,

Onze eerste kennismaking dateert uit 2009, helaas moest ik na enkele lessen stoppen om medische redenen. Dit jaar mei 2014, mailde ik met de mededeling dat ik er weer klaar was voor een nieuwe poging.
Ik vroeg of je me nog kende, daar kwam een duidelijk antwoord op ja hoor John, wat leuk dat je weer begint. In Juni was het dan zover, het ging allemaal best vlot, Jou rustige maar duidelijke manier van uitleggen bevielen mij goed en binnen 3 maanden had ik het eerste gedeelte binnen.
Tot mijn verbazing hoefde ik voor het examen niet te betalen, dat had ik zo vertelde je mij al in 2009 gedaan, waar vind je tegenwoordig nog zoveel eerlijkheid. Het zegt alles over jou Frank, jou vertrouwen in mij en mijn faalangst werd op 4 december uitbetaald.
Alles in 1 keer gehaald, ik ben bijzonder trots op deze prestatie, maar zonder jou was het nooit gelukt. Bedankt voor de fijne lessen en je geduld.

Tot ziens John
Marlon
Beste Frank,

Via deze weg wil ik je nog eens bedanken voor de goede zorgen. Het is goed geweest om na 10 jaar het B rijbewijs met het A te beginnen eens aan alle kanten wakker geschud te worden. Hier profiteer ik nog iedere dag van met 30.000 km per jaar waarvan een aantal op de Suzuki VX800 welke ik vrij snel gehaald heb.

Mijn achtje zal wel nooit volle zalen trekken hoor ik je nog zeggen of wie weet? Oefening baart kunst toch en ik kan nu in ieder geval op mijn gemak oefenen zonder examenvrees. Want ook ik had plankenkoorts maar je hebt me er doorheen gesleept. Met de hakken over de sloot voor de voertuigbeheersing en met vlag en wimpel voor de theorie en het eindexamen.

Want dat is mijn ding, gewoon lekker rijden. Niet teveel rare toestanden of woonwijken, liefst een lange rechte binnenweg zoals de N224 van Veenendaal naar Arnhem.

Het ga je goed en ik kom je wellicht nog wel eens tegen.

Groeten Marlon
Henk Hendriks
Zondag middag 5 mei bij Frank de cursus "geen stress met ABS" gevolgd. Was zeer zinvol en leerzaam. Mede door de rustige opbouw en de goede instructies was het eigenlijk heel goed te doen. Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar als het erop aan komt dan kun en durf je het nu wel toe te passen. Ook de obstakels oefening en de gymnastiek en balanseer kunsten waren zeer leuk. Ik kan deze cursus zeer zeker aanbevelen!! Henk Hendriks
Yvonne
Net thuis van super leuke cursus Geen stress met ABS. Aanrader voor iedereen die het remmen met de motor beter onder de knie wil krijgen.