Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.24.122.228 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
63 berichten.
Willem
Hallo Frank,

Bedankt voor de leuke tijd. Heb veel van je geleerd en ga daardoor met vertrouwen de weg op als ik een motor heb gevonden.

Nogmaals bedankt voor alles.

Groeten,
Willem
Marije
We hebben samen een heleboel tijd geïnvesteerd in mijn motorrijbewijs. Maar ik heb het uiteindelijk in één keer gehaald, dankzij jou! Elke keer dat ik op mijn motor stap heb ik profijt van je grondige manier van opleiden, in mijn hoofd hoor ik je nog regelmatig instructies geven over bijvoorbeeld het gebruik van de voetrem, doorkijken en kláár zijn voor de bocht. Nogmaals dankjewel voor je eindeloze geduld, ik ben blij dat we hebben doorgezet!
Maurice
Beste Frank,

Inmiddels heb ik de eerste km's erop zitten op mijn Suzuki V-strom DL 650
en op de weg moet ik nog vaak denken aan jouw opmerkingen over
"Tante Truus" en "Pietje GTI-tje".
Je komt ze regelmatig in het verkeer tegen en daarom des te belangrijker
om met een goed gevulde "rugzak" aan kennis en opbouwende ervaring de
weg op te gaan.

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking tijdens
mijn lestijd! Mede door jouw heldere en gedreven manier van lesgeven
kijk ik terug op een erg leuke periode.

In de toekomst komen wij elkaar vast nog wel tegen, want het VRO staat
ook nog steeds op mijn lijstje.

Groetjes, Maurice
Kevin Joling
Al jaren de wens om mijn motorrijbewijs te halen, een paar maanden geleden verrast door mijn vriendin met een proefles bij Frank.
Nu moest en zou het gebeuren.

En inmiddels is het zover: dankzij Frank kan ik vol vertrouwen, veilig de weg op!

Frank, bedankt voor je inzet, gezelligheid en je leerzame lessen. Je ziet me over een tijdje weer terug voor een vervolgopleiding Bergtraining!

Groeten,
Kevin
Gert Klijnhout.
Een aantal mensen waaronder mijn zoon een neef en nog een paar familieleden welke allemaal in een keer via jou opleiding zijn geslaagd ben ook ik bij jou waarschijnlijk als een van de oudste kandidaten gaan lessen en mij daar dan ook prettig bij voelde enig probleem was wel mijn "voorzichtigheid" welke gerelateerd aan mijn leeftijd best wel eens voor verrassingen zorgde gelukkig wist jij mij er van te overtuigen hoe het wel moest en haalde mijn A rijbewijs dan ook in 1 keer.
Mijn dank dan ook voor je tomeloze inzet en geduld.
Het vertrouwen is er door jou ingestampt en ben hierdoor nu dan ook regelmatig op mijn eigen motor alleen of samen met mijn vrouw achterop onderweg waarbij de afgelopen 4 maanden mijn Yamaha de 4000 km al voorbij zijn.

Bedankt.
Gert Klijnhout
Boudewijn
Inmiddels 9 jaar geleden dat ik les kreeg van Frank. Ik hoor hem nog altijd in mijn achterhoofd, dat wil wel wat zeggen denk ik. Een betere instructeur had ik me niet kunnen bedenken. Ik raad Frank aan iedereen aan die wil beginnen met motorrijden. Echt een topgozer!
Peter
Beste Frank,

Ben begonnen met lessen bij jouw motorrijschool vanwege de indruk die ik kreeg van jouw website.
Ik had er direct een goed gevoel bij.
Alleen motor rijles, wat best bijzonder is. Ook prettig dat het jouw eigen zaak is en dat je zelf directeur bent. Dat zegt mij iets over betrokkenheid.
Je hebt zoveel ervaring als motorspecialist met daarnaast ook nog eens de KNMV kwalificatie om V.R.O. te geven.
En die speciale extra kennis verwerk je ook in de lessen waardoor het niveau en van de lesstof hoog is. En didactisch zit het helemaal snor. Je weet persoonlijke interesse's zo mooi te verwerken in jouw methodiek, petje af.
Het was ook erg prettig en zeer leerzaam dat jij zelf op de motor les geeft want door naar jou te kijken, te luisteren en te volgen leer je snel enorm veel.
Wat dus nooit kan, door een auto te volgen !

Ook ben je nog eens een hele aardige en oprechte vent met de nodige humor en het hart op de juiste plaats.
Ik heb regelmatig wel zo moeten lachen, vanwege een opmerking in het oortje waardoor het vizier besloeg en ik geen ene bal meer zag en de concentratie weg was. Dit op de parkeerplaats hoor !!
Doordat je zelf super relaxed bent en ook blijft ontstond er altijd een zeer ontspannen onderlinge sfeer waardoor het een aangename bezigheid werd. Bovendien gaat het ook om lekker ontspannen leren zitten op de motor. En goed KIJKEN.

Ik zal iedereen adviseren, zo niet dwingen met gepast geweld om bij jou te gaan lessen. Je doet voor elke cursist zo enorm je best om ze op persoonlijke wijze op te leiden naar het motorrijbewijs.
Frank ga vooral zo door, vol passie en liefde voor het vrijwel mooiste vervoermiddel, de motor.

Hartelijk groet,

Gun je het allerbeste,

Peter
Rob Cornelis
Beste Frank,

Zondagochtend 26 april deelgenomen aan de cursus "Geen stress met ABS", vanwege recente aanschaf van motor met ABS (bij Rob den Balvert uiteraard).

Wat een leuke en ontzettend leerzame ervaring! En bovendien nog gezellig ook!
Indrukwekkend wat je met ABS onder controle hebt en kunt houden! De rustige en duidelijke instructies met praktijkvoorbeelden blijven goed hangen en de spanning vooraf heeft in deze cursus plaats gemaakt voor ontspanning tijdens het rijden!

Een echte aanrader, zowel voor beginnende als gevorderde motorrijders!

Groetjes, Rob.
Ron Cornelisse
Beste Frank,

Vorig jaar kreeg ik van mijn vrouw en kinderen 2 proeflessen en was ik verkocht! Een periode van achtjes draaien en uitwijken was aangebroken. Het theorie examen op 31 december en daarna de weg op!! Nu alles achter de rug is, bedank ik je nogmaals voor jouw deskundig advies en professionele begeleiding. Zonder dat alles was het zeker niet allemaal in één keer gelukt..

Mocht ik een vervolg opleiding willen volgen doe ik dat zeker bij jou!

Frank hou 'm op de weg en blijf vooral lesgeven op dezelfde wijze en gedrevenheid.

Tot ziens Ron
John Mus
Beste Frank,

Onze eerste kennismaking dateert uit 2009, helaas moest ik na enkele lessen stoppen om medische redenen. Dit jaar mei 2014, mailde ik met de mededeling dat ik er weer klaar was voor een nieuwe poging.
Ik vroeg of je me nog kende, daar kwam een duidelijk antwoord op ja hoor John, wat leuk dat je weer begint. In Juni was het dan zover, het ging allemaal best vlot, Jou rustige maar duidelijke manier van uitleggen bevielen mij goed en binnen 3 maanden had ik het eerste gedeelte binnen.
Tot mijn verbazing hoefde ik voor het examen niet te betalen, dat had ik zo vertelde je mij al in 2009 gedaan, waar vind je tegenwoordig nog zoveel eerlijkheid. Het zegt alles over jou Frank, jou vertrouwen in mij en mijn faalangst werd op 4 december uitbetaald.
Alles in 1 keer gehaald, ik ben bijzonder trots op deze prestatie, maar zonder jou was het nooit gelukt. Bedankt voor de fijne lessen en je geduld.

Tot ziens John
Marlon
Beste Frank,

Via deze weg wil ik je nog eens bedanken voor de goede zorgen. Het is goed geweest om na 10 jaar het B rijbewijs met het A te beginnen eens aan alle kanten wakker geschud te worden. Hier profiteer ik nog iedere dag van met 30.000 km per jaar waarvan een aantal op de Suzuki VX800 welke ik vrij snel gehaald heb.

Mijn achtje zal wel nooit volle zalen trekken hoor ik je nog zeggen of wie weet? Oefening baart kunst toch en ik kan nu in ieder geval op mijn gemak oefenen zonder examenvrees. Want ook ik had plankenkoorts maar je hebt me er doorheen gesleept. Met de hakken over de sloot voor de voertuigbeheersing en met vlag en wimpel voor de theorie en het eindexamen.

Want dat is mijn ding, gewoon lekker rijden. Niet teveel rare toestanden of woonwijken, liefst een lange rechte binnenweg zoals de N224 van Veenendaal naar Arnhem.

Het ga je goed en ik kom je wellicht nog wel eens tegen.

Groeten Marlon
Henk Hendriks
Zondag middag 5 mei bij Frank de cursus "geen stress met ABS" gevolgd. Was zeer zinvol en leerzaam. Mede door de rustige opbouw en de goede instructies was het eigenlijk heel goed te doen. Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar als het erop aan komt dan kun en durf je het nu wel toe te passen. Ook de obstakels oefening en de gymnastiek en balanseer kunsten waren zeer leuk. Ik kan deze cursus zeer zeker aanbevelen!! Henk Hendriks
Yvonne
Net thuis van super leuke cursus Geen stress met ABS. Aanrader voor iedereen die het remmen met de motor beter onder de knie wil krijgen.
Yvonne
Hoi Frank heb veel zin in de remcursus van aanstaande zondag 14 april. Vindt het wel spannend maar wil het ook wel kunnen, remmen in het ABS.
Manon Morsch
Mallo Frank, ik wilde nog steeds een berichtje op je website plaatsen dus bij deze!! Na ongeveer twee maanden nu mijn rijbewijs te hebben ben ik nog steeds heel erg blij met de keus om bij jou te gaan lessen. Ik heb de hele periode met veel plezier iedere les gereden. Veel geleerd, veel gedaan en veel lol heb ik gehad! En... Ik heb de motor gevonden die ik heel graag wilde, heb een mooie zwarte naked Suzuki Bandit 650 gevonden! Als het weer een beetje meewerkt kom ik snel een keer bij je langs om hem te laten zien!! Bedankt voor de leuke en leerzame tijd! Groetjes Manon
Luc
Frank heeft snel door waar het ''probleem'' zit en zorgt op een relaxte manier ervoor dat dit snel beter gaat. Als je iets verkeerd doet zegt hij je dit op een eerlijke maar vriendelijke manier. Hij ziet snel genoeg of je klaar ben voor een examen, hij had eerder door dat ik er klaar voor was dan ik zelf. Door dit inzicht heb ik beidde examens in 1 keer gehaald, zonder ''te lang'' op de lesmotor gezeten te hebben! Groeten Luc
Glenn
Ik heb mijn laatste lessen bij Frank gevolgd omdat de vorige rijschool zijn afspraken niet nakwam. 1 oefenles gehad en meteen tevreden! Fijne vent die ook passie voor het motorrijden heeft. Veel geleerd in 3 lessen en in één keer geslaagd! Ook al was het kort, ik heb het toch als vertrouwd ervaren! Een aanrader! Frank bedankt!
Niek Kreleger
Hoi Frank, ik wilde je nog even via deze weg bedanken voor het mooie roze "papiertje" wat ik via jou wist te halen. Zoals bekend door een verkeerde keuze van rijschool was mijn vertrouwen erg gekelderd. Door jouw lesmethodiek vond ik de passie voor het motorrijden weer helemaal terug! Jouw aanpak, geduld en scherpte bijbrengen hebben er immers voor gezorgd dat ik al 2 maanden rondrijd als trots motorbezitter! De motor is niet alleen een vervoermiddel, het houdt veel meer in......en dat merk ik nu echt! Bedankt voor je inspanningen en succes met jouw ondernemerschap en succesvol lesgeven! Een aanbeveling waard! Gr. Niek
Emiel de Wild
Ik ben 2,5 maand geleden begonnen met lessen bij frank! hij had al vrij vlug in de gaten dat het bij mij goed ging qua rijden en ben al snel de weg op gegaan en dus na 2,5 maand mijn rijbewijs gehaald! ik geef dus maar even aan dat Frank je ook niet langer laat rijden dan nodig is... zoals je soms hoort dat rijscholen je langer laten lessen om mooi geld te vangen. top, Frank bedankt voor de rijlessen! ik ben altijd met veel plezier de lessen komen volgen! Succes nog verder en ik hoop dat je voor aanstaande motorrijders dit werk nog lang blijft doen! want ik zal je aan iedereen aanbevelen! toppertje! Met vriendelijke groet, Emiel de Wild
Helmut en Mirjam
1-4 een dagje met de KNMV georganiseerde cursus. Deze dag was Frank onze instructeur. Wat een dijk van een dag met legio tips voor trucs. Door Frank op een zeer prettige manier geïnstrueerd en veel geleerd die dag. Een dijk van een instructeur met veel aandacht voor de kleine dingen en tips voor de duo pasagier. Frank het ga je goed Mirjam en Helmut