Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.117.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
70 berichten.
Willeke Tjassens
Frank’s tips gebruik ik zeker nu ik mijn rijbewijs heb en er intens van geniet!
Aanrader om bij hem het rijden te leren!
Henk Sinderdinck
Frank,
Bedankt voor de wijze lessen. Speciaal het kijkgedrag, dat komt mij nu goed van pas op de BAB in Duitsland. Mijn BMW in Duitsland Gummikuh genoemd (ivm de vering) schiet a.s. wk al weer door de 5000km heen.
Veel succes met de rijschool en wij spreken elkaar nog wel eens een keertje bij Rob.

vr. gr.

Henk
Wendy
Dag Frank,
Bij deze kom ik heel snel rijles bij je nemen. Ik heb je al gezien bij het lesterrein en ben ontzettend enthousiast na het zien van je website en het gastenboek. Ook heb ik de info al in huis en ben er klaar voor. Ik neem een collega mee die ik ook goed gek heb gemaakt voor het gaan lessen op de motor.. we komen dus met 2 man sterk.. Tot snel groetjes Wendy en Trudy.
Ruben
Met Frank als instructeur kun je fijn lessen met een beetje humor en toch serieus werken. Ik ging met veel plezier naar de lessen toe. En als je examen moet doen en je hebt last van spanningen dan stelt Frank je op je gemak. En als hij na afloop van het examen een knipoog geeft dan is het een goed teken. Ik ben gisteren in één keer geslaagd dankzij Frank
Peter Berends
Gisteren geslaagd in 1 keer!
Frank bedankt, voor je wijze lessen. Het blijkt dus gewoon te kunnen, lessen in het winterseizoen en in het voorjaar examen doen. Wel af en toe het ijs van je vizier krabben.
De lessen waren altijd leuk en ik heb er veel van geleerd. Ik heb als een volleerd acrobaat, gymnastiek op de motor gedaan. De mensen op het Duivense industrieterrein hingen uit de ramen om dit schouwspel te bekijken ;-).
Bij Frank is het niet alleen opleiden voor het papiertje maar ook allerlei extra aspecten van het motorrijden krijgen aandacht. O.a extra oefeningen zoals het rijden over een stuk hout of over een band vond ik bijzonder leerzaam. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat je door Frank opgeleid wordt tot een veilige motorrijder. Hij bleef tot het allerlaatste toe in mijn blinde hoek rijden om mijn kijkgedrag op de motor positief te beïnvloeden. Dat dit tot succes leidt is bij mij weer bewezen.

Frank nogmaals bedankt en tot ziens!
Erwin Willemsen
Ha die Frank,
Geweldig dat ik in 1 keer ben geslaagd. De lessen zijn meer dan zeker de moeite waard geweest. Ik heb altijd al een gevoel goed gehad, maar nu weet ik het zeker.
BIJ FRANK VAN GERWEN SLAAG JE ALTIJD!!!!
Gonnie
Goh das leuk ff commentaar leveren op mijn motorrijleraar (geintje). Stukje historie ik als old lady zat al 23 jaar achterop en dat was ik echt zat!! Nu dacht ik zelf, ik hou het dicht in de buurt in Didam dus. Desbetreffende heer heeft zijn best gedaan maar ik werd hoe langer hoe onzekerder. Toch een keer op geweest in Doetinchem en gezakt en terecht. Frans mijn wederhelft zei ga toch naar Frank samen met Juud mijn motormaat uit Didam (ze kreeg de achtjes niet voor mekaar toen).Wij samen naar Frank, goh krijgt die arme Frank twee tante betjes in één keer. Om iets af te leren wat verkeerd is aangeleerd. Das niet eenvoudig en met veel geduld heeft Frank ons toch op slagingspeil gekregen en ja we zijn bij Frank geslaagd samen (jippie!!).
Rijd nu al weer zeven jaar en kan ieder aanraden ga eens naar deze KNMV instructeur dan rij je veilig en met vertrouwen op je iegen fiets.
Frank bedankt hoor groet, Gonnie
Maikel
Wordt er iemand jarig?
Geef dan diegene een 1e motorrijles bij deze motorrijschool.

Goed kado, Frank verzorgd een hele leuke 1e rijles.
Bedankt!!
Sandra van Baal
hey Frank

Ik wil je bedanken voor al die oneindig vele rijlessen!!
Je was wel eens boos op mij (ik ook op jou ) ha ha ,maar de fout die ik dan maakte ,vergat ik dan niet meer.
Uiteindelijk is het me dan toch gelukt om me rijbewijs te halen.


Ik vond het een hele leuke tijd met jou,ik kan het iedereen aanraden om bij jou les te nemen.


Frank dank je wel !! geniet van je whiskey ,en kom je nog wel tegen op de weg !

groetjes van Sandra
Bob Rooding
Hey Frank!

"Time flies when you’re having fun".
Dat is wat men vaak zegt en wat ik bij dezen ook doe.

Ik kan alle terechte complimenten uit het gastenboek wel herhalen maar dan zou ik niets nieuws zeggen.

Ondanks dat ik geen talent heb voor motorrijden heb ik erg fijn bij jouw rijschool gelest en de tijd is dan ook omgevlogen. Uiteraard speelt het positieve eindresultaat daar ook een rol bij. Ik durf zelfs te beweren dat wanneer dit niet het geval zou zijn geweest ik er toch veel wijzer van zou zijn geworden!
Je haalt namelijk niet alleen je rijbewijs, je doet een levenservaring op.

Ik wens je al het goeds toe voor de toekomst en zal ik die pretogen van je in de gaten houden als ik motor rijd!

Succes met alles,

Groeten Bob