Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.198.244 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
64 berichten.
Bennie
Hey Frank,

Heel hartelijk bedankt voor de zeer goede en fijne manier van lesgeven van de afgelopen maanden. Bij elke auto die voor mij rijdt zal ik aan je denken....!!

Bennie
Eric Wouters
Ben vandaag in 1x geslaagd bij Frank, kan het iedereen van harte aanbevelen om te lessen bij Frank. Niet met de auto er achteraan, gewoon op de motor door weer en wind. Das pas echt motorrijden!

Frank, ontzettend bedankt voor alles en geniet van de fles Talisker!


Gr. Eric
Sandra van der Laan
Hey Frank.

Ik wil je even bedanken voor de zeer leuke en leerzamen tijd die ik heb gehad tijdens het lessen met je.
Ik vond je een top instructeur!!!!!!
Soms was je erg streng maar wel erg rechtvaardig.
De tranen van 29-09-2008 tijdens de laatste les hebben me goed gedaan!!!
Ik raad iedereen aan om lekker motor rijles te gaan nemen.
En voor de vrouwen kom op we laten de mannen een poepie ruiken.
Voor de gene die er over zitten naar te denken om les te nemen nou doe het en doe het bij Frank hij is echt een top kerel.

Frank ga zo door!!!!!!!

Als ik een motor heb kom ik gauw lang om hem te showen!!

Liefs en -xxx- Sandra
Bibi
Hey Frank,

Nou zoals beloofd hier ff een leuk bericht. Bedankt voor de gezellige tijd tijdens het lessen.Ik heb zeker met veel plezier gelest bij je.En sinds we nu een motor bij huis hebben staan,is het "motorvirus" overgeslagen op mijn vriend,dus wie weet zie je hem binnenkort ook verschijnen ;-).
Groetjes Bibi
Nick
Ha die Frank,

volgende week mn eerste circuitdag op de Suzuki Trackday 2008, nog steeds met die gele SV!! Leuk dat de foto er nog op staat!!

Groeten
Nick
Berry
Hee Frank,

ik zag je net voorbij komen en was te laat om te zwaaien(ik zat op de paars-gele honda cbr met de bekende witte laarzen) maar ik dacht meteen; Ik moet het gastenboek nog tekenen.

Ik heb de lessen altijd met plezier gereden en heb echt veel aan de adviezen gehad van Frank. Die adviezen die ik nu ook nog steeds gebruik met het rijden.

Door Frank stapte ik naar het behalen van mijn rijbewijs zo op me eigen motor omdat ik wist dat ik het nu wel kon(alleen nog ervaring opdoen)

Me neef komt nu ook bij je lessen 😉

Bedankt frank
Mvg Berry
Andre Seubring
Hoi Frank,

Geweldig genoten van jou ervaring en enthousiasme ik vindt dat je het geweldig doet,( maar je had natuurlijk ook wel een uitstekende leerling ), vooral ook de extra dingen zoals de motorgym zijn zeker blijven hangen en zeer waardevol.
Leuke tijd gehad.

Ik zie vast nog wel,

Groeten Andre
Marcel Middeldorp
TOP !!

Ik ben blij, dat ik na 26 jaar géén motor te hebben gehad, weer lekker te kunnen sturen. Ik heb bij Frank 2 uur les genomen, om beter met het toch véél drukkere verkeer, uit de voeten te kunnen.

Ik heb van Frank de nodige tips gekregen. Ik ervaar hier zéér veel baat bij.

Ik kan het eenieder ten zeerste aanraden, voor wie een aantal jaren niet heeft gereden op de motor.

Frank bedankt!!

Groetjes Marcel.
Boudewijn
Eind 2007 ben ik begonnen met lessen bij Frank van Gerwen en in februari 2008 kon ik in m’n uppie de straten onveilig maken. Ik ben blij dat ik bij Frank gelest heb, zijn goede adviezen zitten nog steeds in mijn achterhoofd om situaties te voorkomen waar ik niet helemaal blij mee zou zijn en ik ben er van overtuigd dat ik dankzij Frank een echte motorrijder ben geworden!

De lessen waren geweldig, soms afzien i.v.m. het weer maar juist daardoor heel veel geleerd.

Voor iedereen die wilt motorrijden, hier moet je zijn!
Frank, bedankt!

Groetjes
Peter J.
Hallo Frank,

Ik ben blij dat ik het motorrijden van jou heb mogen leren. Ik heb dat als zeer bijzonder ervaren, om van iemand die het motorrijden in het bloed heeft zitten, de fijne kneepjes te mogen leren.

Ben nu naar een passende motor opzoek en zal dan lekker gaan toeren.

Bedankt!

Vriendelijke groet, Peter J
Paul van der Schraaf
Gister geslaagd voor mijn rijbewijs als gevolg van de perfect verzorgde rijopleiding van Frank. Ik kan me nog goed herinneren dat Frank in het begin zei; ik ga een motorrijder van je maken. Naar mijn mening staan termen als veiligheid, flexibiliteit, humor en vakkundigheid zeker centraal in de rijopleiding van Frank.
Wat me ook erg is opgevallen is het feit dat Frank me dingen heeft geleerd die bij examen niet aan bod zouden komen. Juist die extra dingen maken je een ’echte’ biker.

Ik heb, naast het behalen van mijn rijbewijs, ook gewoon een leuke tijd gehad met Frank en daar ben ik hem zeker dankbaar voor.

Een echte aanrader --> Frank van Gerwen motorrijschool.

Paul v/d Schraaf
Moreno
Tja, nu bijna zes jaar mijn rijbewijs en natuurlijk in 1 keer geslaagd toen (nou ja, was vrij nerveus whaha) maar goed 1 mei begonnen met lessen en 2 juli mijn rijbewijs, zegt genoeg over de leskwaliteiten die Frank heeft. Iedereen die me vraagt waar hij/zij les kan nemen krijgt van mij te horen bij Frank in Duiven.
Frank bedankt en ga vooral op deze manier door.

Groeten, Moreno
Charlotte
Lessen bij Frank staat garant voor veel (toekomstig) rijplezier... een dosis humor en niet te vergeten... verantwoord motor leren rijden!
Irma
Hey Frankie,
Mooie nieuwe foto’s op je site, nog steeds schik met je nieuwe aanwinst?
Ben nog steeds zo trots als een pauw!!
Dit is het mooiste rijbewijs wat je volgens mij kunt halen. Het was mij een waar genoegen om dat samen met jou te doen.
De lessen waren zeer leerzaam en waardevol. En volgens mijn bescheiden mening; van wie kun je het beter leren als van iemand die zelf veel ervaring en liefde voor het motorvak heeft.
Mijn zonnebril kom ik nog wel eens ophalen, al wel een paar keer langsgereden maar dan was jij niet aanwezig en de motorzaak gesloten.
Blijf het proberen maar aan tijd ontbreekt het nog wel eens, groetjes, een genietend motorrijdster.
Willeke Tjassens
Frank’s tips gebruik ik zeker nu ik mijn rijbewijs heb en er intens van geniet!
Aanrader om bij hem het rijden te leren!
Henk Sinderdinck
Frank,
Bedankt voor de wijze lessen. Speciaal het kijkgedrag, dat komt mij nu goed van pas op de BAB in Duitsland. Mijn BMW in Duitsland Gummikuh genoemd (ivm de vering) schiet a.s. wk al weer door de 5000km heen.
Veel succes met de rijschool en wij spreken elkaar nog wel eens een keertje bij Rob.

vr. gr.

Henk
Wendy
Dag Frank,
Bij deze kom ik heel snel rijles bij je nemen. Ik heb je al gezien bij het lesterrein en ben ontzettend enthousiast na het zien van je website en het gastenboek. Ook heb ik de info al in huis en ben er klaar voor. Ik neem een collega mee die ik ook goed gek heb gemaakt voor het gaan lessen op de motor.. we komen dus met 2 man sterk.. Tot snel groetjes Wendy en Trudy.
Ruben
Met Frank als instructeur kun je fijn lessen met een beetje humor en toch serieus werken. Ik ging met veel plezier naar de lessen toe. En als je examen moet doen en je hebt last van spanningen dan stelt Frank je op je gemak. En als hij na afloop van het examen een knipoog geeft dan is het een goed teken. Ik ben gisteren in één keer geslaagd dankzij Frank
Peter Berends
Gisteren geslaagd in 1 keer!
Frank bedankt, voor je wijze lessen. Het blijkt dus gewoon te kunnen, lessen in het winterseizoen en in het voorjaar examen doen. Wel af en toe het ijs van je vizier krabben.
De lessen waren altijd leuk en ik heb er veel van geleerd. Ik heb als een volleerd acrobaat, gymnastiek op de motor gedaan. De mensen op het Duivense industrieterrein hingen uit de ramen om dit schouwspel te bekijken ;-).
Bij Frank is het niet alleen opleiden voor het papiertje maar ook allerlei extra aspecten van het motorrijden krijgen aandacht. O.a extra oefeningen zoals het rijden over een stuk hout of over een band vond ik bijzonder leerzaam. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat je door Frank opgeleid wordt tot een veilige motorrijder. Hij bleef tot het allerlaatste toe in mijn blinde hoek rijden om mijn kijkgedrag op de motor positief te beïnvloeden. Dat dit tot succes leidt is bij mij weer bewezen.

Frank nogmaals bedankt en tot ziens!
Erwin Willemsen
Ha die Frank,
Geweldig dat ik in 1 keer ben geslaagd. De lessen zijn meer dan zeker de moeite waard geweest. Ik heb altijd al een gevoel goed gehad, maar nu weet ik het zeker.
BIJ FRANK VAN GERWEN SLAAG JE ALTIJD!!!!