Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.28.227.63 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
70 berichten.
Willem van Strijland
Hallo Frank,

Ik wil je bedanken voor je rijlessen aan mij. Ik moet zeggen het kost een stuiven dan heb je ook wat.

Al rij ik al een jaar zelf, toch hoor ik jou nog.Het heeft mij vaak veilig weg en thuis gebracht.

Ik rij wel 50.000 km per jaar maar niet als motorrijder. Dat is echt een groot verschil.

Ik wil je bedanken voor de manier waarop jij mij hebt leren motorrijder, je advies en stem zijn daarom voor mij nog duidelijk aanwezig. Want ik heb geleerd het is leuk om motor te rijden als je dat ook veilig kan doen.

Vriendelijk groet,

Willem van Strijland
Caston Boekhorst
Hallo Frank,

Bedankt voor alle uren les,ze waren niet altijd even gezellig maar wel zeer leerzaam,het klopt wat iedereen over je zegt een echte vakman met meer dan passie voor zijn beroep.

Iemand meer leren dan alleen motor rijden,dat is motorrijschool Frank van Gerwen.


Groet,

Caston Boekhorst
Roy
hey frank,

ik wil je nog heel erg bedanken voor de fijne lessen die ik bij je heb gehad!!!! soms was je wel eens boos op me maar dat was voor mijn eigen bestwil ik ben blij dat ik dinsdag mijn rijbewijs heb gehaaldnu, nu even wachten tot mijn motor klaar is dan kom ik hem laten zien.

ALS JE TWIJFELT OVER WELKE RIJSCHOOL DE BESTE IS DAN MOET JE BIJ FRANK WEZEN ( DE BESTE RIJINSTRUCTEUR VAN NEDERLAND )

Groetjes roy
Diana
Lieve Frank,
ik zit hier nu rustig ff na te genieten met een biertje van mijn motorexamen(die ik dus gehaald heb)en zit eens te bedenken wat ik nou over je moet zeggen!
Ik heb met zoveel plezier les van je gehad dat ik dat niet eens in woorden kan zeggen.
Je hebt me zoveel geleerd en met veel enthousiasme motor leren rijden.Ik wist niet eens of ik het wel kon of leuk vond!
Nu ben ik echt een motormuis haha.
Ben blij dat ik naar mijn vriend heb geluisterd toen hij zei dat ik naar jou toe moest gaan,heb er geen seconde spijt van gehad.
Je bent een topper!!!!! Gebak komt er dinsdag aan.
Wil je nog heel hartelijk bedanken en ga je sowiezo aanbevelen als iemand mij vraagt waar je het beste motorrijles kan nemen.
Ik ga het lessen en jou heel erg missen,hebben toch ook nog veel gelachen.
Ik kom zeker nog langs,bedankt voor alles,liefs Diana
Jan van den Enk
Als je in een dorp woont met ontzettend veel motorrijders en een jaarlijkse motortocht, wordt je of je nu wilt of niet toch een keer gepakt door het motorvirus. Ook ik moest er aan geloven en ging op zoek naar een motorrijschool. Links en rechts eens geïnformeerd wat een goede rijschool is. Uiteindelijk gekozen voor, in mijn ogen, een gedegen opleiding. Dus niet voor de snelle manier van even je papiertje halen. Hoewel ik mij er van bewust ben dat het geen objectieve beoordeling is, ik heb namelijk alleen maar bij Frank gelest, vond ik de opleiding TOP. Een rustige, maar gedegen opbouw van de lessen. En als je denkt dat je het wel kunt en wat ongeconcentreerd wordt, wist Frank je weer snel met beide voeten op de grond te zetten. Altijd lag de lat hoog wat resulteerde in het in één keer slagen voor alle examens.
Binnenkort ga ik met mijn eigen motor de weg op en zal ik ongemerkt wel eens in de spiegels kijken of Frank er nog achter zit

Groeten Jan
William Derksen
Hoi Frank,
zoals je weet kreeg ik de eerste les van mijn kids en vrouw voor mij vijftigste verjaardag, zeer snel had het motor virus, vooral ook door jou manier van les geven, mij echt te pakken en ben ik doorgegaan, nu twee dagen na het behalen van mijn motorrijbewijs waar ik natuurlijk trots op ben omdat het me ook in één keer is gelukt.
komt het besef dat de tijd van elke week een goede instructie en plezierige les, waar ik veel leerde tot op de laatste dag toe voorbij is zal het missen, bij deze wilde ik je nogmaals bedanken voor mij ben je een echte kanjer gewoon top klasse.
groetjes en we komen elkaar wel weer eens tegen denk ik.
tot ziens William
Bennie
Hey Frank,

Heel hartelijk bedankt voor de zeer goede en fijne manier van lesgeven van de afgelopen maanden. Bij elke auto die voor mij rijdt zal ik aan je denken....!!

Bennie
Eric Wouters
Ben vandaag in 1x geslaagd bij Frank, kan het iedereen van harte aanbevelen om te lessen bij Frank. Niet met de auto er achteraan, gewoon op de motor door weer en wind. Das pas echt motorrijden!

Frank, ontzettend bedankt voor alles en geniet van de fles Talisker!


Gr. Eric
Sandra van der Laan
Hey Frank.

Ik wil je even bedanken voor de zeer leuke en leerzamen tijd die ik heb gehad tijdens het lessen met je.
Ik vond je een top instructeur!!!!!!
Soms was je erg streng maar wel erg rechtvaardig.
De tranen van 29-09-2008 tijdens de laatste les hebben me goed gedaan!!!
Ik raad iedereen aan om lekker motor rijles te gaan nemen.
En voor de vrouwen kom op we laten de mannen een poepie ruiken.
Voor de gene die er over zitten naar te denken om les te nemen nou doe het en doe het bij Frank hij is echt een top kerel.

Frank ga zo door!!!!!!!

Als ik een motor heb kom ik gauw lang om hem te showen!!

Liefs en -xxx- Sandra
Bibi
Hey Frank,

Nou zoals beloofd hier ff een leuk bericht. Bedankt voor de gezellige tijd tijdens het lessen.Ik heb zeker met veel plezier gelest bij je.En sinds we nu een motor bij huis hebben staan,is het "motorvirus" overgeslagen op mijn vriend,dus wie weet zie je hem binnenkort ook verschijnen ;-).
Groetjes Bibi
Nick
Ha die Frank,

volgende week mn eerste circuitdag op de Suzuki Trackday 2008, nog steeds met die gele SV!! Leuk dat de foto er nog op staat!!

Groeten
Nick
Berry
Hee Frank,

ik zag je net voorbij komen en was te laat om te zwaaien(ik zat op de paars-gele honda cbr met de bekende witte laarzen) maar ik dacht meteen; Ik moet het gastenboek nog tekenen.

Ik heb de lessen altijd met plezier gereden en heb echt veel aan de adviezen gehad van Frank. Die adviezen die ik nu ook nog steeds gebruik met het rijden.

Door Frank stapte ik naar het behalen van mijn rijbewijs zo op me eigen motor omdat ik wist dat ik het nu wel kon(alleen nog ervaring opdoen)

Me neef komt nu ook bij je lessen 😉

Bedankt frank
Mvg Berry
Andre Seubring
Hoi Frank,

Geweldig genoten van jou ervaring en enthousiasme ik vindt dat je het geweldig doet,( maar je had natuurlijk ook wel een uitstekende leerling ), vooral ook de extra dingen zoals de motorgym zijn zeker blijven hangen en zeer waardevol.
Leuke tijd gehad.

Ik zie vast nog wel,

Groeten Andre
Marcel Middeldorp
TOP !!

Ik ben blij, dat ik na 26 jaar géén motor te hebben gehad, weer lekker te kunnen sturen. Ik heb bij Frank 2 uur les genomen, om beter met het toch véél drukkere verkeer, uit de voeten te kunnen.

Ik heb van Frank de nodige tips gekregen. Ik ervaar hier zéér veel baat bij.

Ik kan het eenieder ten zeerste aanraden, voor wie een aantal jaren niet heeft gereden op de motor.

Frank bedankt!!

Groetjes Marcel.
Boudewijn
Eind 2007 ben ik begonnen met lessen bij Frank van Gerwen en in februari 2008 kon ik in m’n uppie de straten onveilig maken. Ik ben blij dat ik bij Frank gelest heb, zijn goede adviezen zitten nog steeds in mijn achterhoofd om situaties te voorkomen waar ik niet helemaal blij mee zou zijn en ik ben er van overtuigd dat ik dankzij Frank een echte motorrijder ben geworden!

De lessen waren geweldig, soms afzien i.v.m. het weer maar juist daardoor heel veel geleerd.

Voor iedereen die wilt motorrijden, hier moet je zijn!
Frank, bedankt!

Groetjes
Peter J.
Hallo Frank,

Ik ben blij dat ik het motorrijden van jou heb mogen leren. Ik heb dat als zeer bijzonder ervaren, om van iemand die het motorrijden in het bloed heeft zitten, de fijne kneepjes te mogen leren.

Ben nu naar een passende motor opzoek en zal dan lekker gaan toeren.

Bedankt!

Vriendelijke groet, Peter J
Paul van der Schraaf
Gister geslaagd voor mijn rijbewijs als gevolg van de perfect verzorgde rijopleiding van Frank. Ik kan me nog goed herinneren dat Frank in het begin zei; ik ga een motorrijder van je maken. Naar mijn mening staan termen als veiligheid, flexibiliteit, humor en vakkundigheid zeker centraal in de rijopleiding van Frank.
Wat me ook erg is opgevallen is het feit dat Frank me dingen heeft geleerd die bij examen niet aan bod zouden komen. Juist die extra dingen maken je een ’echte’ biker.

Ik heb, naast het behalen van mijn rijbewijs, ook gewoon een leuke tijd gehad met Frank en daar ben ik hem zeker dankbaar voor.

Een echte aanrader --> Frank van Gerwen motorrijschool.

Paul v/d Schraaf
Moreno
Tja, nu bijna zes jaar mijn rijbewijs en natuurlijk in 1 keer geslaagd toen (nou ja, was vrij nerveus whaha) maar goed 1 mei begonnen met lessen en 2 juli mijn rijbewijs, zegt genoeg over de leskwaliteiten die Frank heeft. Iedereen die me vraagt waar hij/zij les kan nemen krijgt van mij te horen bij Frank in Duiven.
Frank bedankt en ga vooral op deze manier door.

Groeten, Moreno
Charlotte
Lessen bij Frank staat garant voor veel (toekomstig) rijplezier... een dosis humor en niet te vergeten... verantwoord motor leren rijden!
Irma
Hey Frankie,
Mooie nieuwe foto’s op je site, nog steeds schik met je nieuwe aanwinst?
Ben nog steeds zo trots als een pauw!!
Dit is het mooiste rijbewijs wat je volgens mij kunt halen. Het was mij een waar genoegen om dat samen met jou te doen.
De lessen waren zeer leerzaam en waardevol. En volgens mijn bescheiden mening; van wie kun je het beter leren als van iemand die zelf veel ervaring en liefde voor het motorvak heeft.
Mijn zonnebril kom ik nog wel eens ophalen, al wel een paar keer langsgereden maar dan was jij niet aanwezig en de motorzaak gesloten.
Blijf het proberen maar aan tijd ontbreekt het nog wel eens, groetjes, een genietend motorrijdster.