Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.222.104.206 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
70 berichten.
Yvonne
Hoi Frank heb veel zin in de remcursus van aanstaande zondag 14 april. Vindt het wel spannend maar wil het ook wel kunnen, remmen in het ABS.
Manon Morsch
Mallo Frank, ik wilde nog steeds een berichtje op je website plaatsen dus bij deze!! Na ongeveer twee maanden nu mijn rijbewijs te hebben ben ik nog steeds heel erg blij met de keus om bij jou te gaan lessen. Ik heb de hele periode met veel plezier iedere les gereden. Veel geleerd, veel gedaan en veel lol heb ik gehad! En... Ik heb de motor gevonden die ik heel graag wilde, heb een mooie zwarte naked Suzuki Bandit 650 gevonden! Als het weer een beetje meewerkt kom ik snel een keer bij je langs om hem te laten zien!! Bedankt voor de leuke en leerzame tijd! Groetjes Manon
Luc
Frank heeft snel door waar het ''probleem'' zit en zorgt op een relaxte manier ervoor dat dit snel beter gaat. Als je iets verkeerd doet zegt hij je dit op een eerlijke maar vriendelijke manier. Hij ziet snel genoeg of je klaar ben voor een examen, hij had eerder door dat ik er klaar voor was dan ik zelf. Door dit inzicht heb ik beidde examens in 1 keer gehaald, zonder ''te lang'' op de lesmotor gezeten te hebben! Groeten Luc
Glenn
Ik heb mijn laatste lessen bij Frank gevolgd omdat de vorige rijschool zijn afspraken niet nakwam. 1 oefenles gehad en meteen tevreden! Fijne vent die ook passie voor het motorrijden heeft. Veel geleerd in 3 lessen en in één keer geslaagd! Ook al was het kort, ik heb het toch als vertrouwd ervaren! Een aanrader! Frank bedankt!
Niek Kreleger
Hoi Frank, ik wilde je nog even via deze weg bedanken voor het mooie roze "papiertje" wat ik via jou wist te halen. Zoals bekend door een verkeerde keuze van rijschool was mijn vertrouwen erg gekelderd. Door jouw lesmethodiek vond ik de passie voor het motorrijden weer helemaal terug! Jouw aanpak, geduld en scherpte bijbrengen hebben er immers voor gezorgd dat ik al 2 maanden rondrijd als trots motorbezitter! De motor is niet alleen een vervoermiddel, het houdt veel meer in......en dat merk ik nu echt! Bedankt voor je inspanningen en succes met jouw ondernemerschap en succesvol lesgeven! Een aanbeveling waard! Gr. Niek
Emiel de Wild
Ik ben 2,5 maand geleden begonnen met lessen bij frank! hij had al vrij vlug in de gaten dat het bij mij goed ging qua rijden en ben al snel de weg op gegaan en dus na 2,5 maand mijn rijbewijs gehaald! ik geef dus maar even aan dat Frank je ook niet langer laat rijden dan nodig is... zoals je soms hoort dat rijscholen je langer laten lessen om mooi geld te vangen. top, Frank bedankt voor de rijlessen! ik ben altijd met veel plezier de lessen komen volgen! Succes nog verder en ik hoop dat je voor aanstaande motorrijders dit werk nog lang blijft doen! want ik zal je aan iedereen aanbevelen! toppertje! Met vriendelijke groet, Emiel de Wild
Helmut en Mirjam
1-4 een dagje met de KNMV georganiseerde cursus. Deze dag was Frank onze instructeur. Wat een dijk van een dag met legio tips voor trucs. Door Frank op een zeer prettige manier geïnstrueerd en veel geleerd die dag. Een dijk van een instructeur met veel aandacht voor de kleine dingen en tips voor de duo pasagier. Frank het ga je goed Mirjam en Helmut
Wim Hul
Hi Frank,

Inmiddels ruim 10.000 km verder op mijn VFR na het behaalde examen (ruim een half jaar geleden). Denk nog vaak terug aan de lestijd en dan vooral aan de laatste lessen waar de puntjes op de "i" werden gezet. Had daar toen erg veel moeite mee (omdat ik er slecht tegenkan als ik iets niet goed doe of niet kan), maar dat zijn nu wel de punten waar ik bijna elke dag mijn voordeel mee doe!! En jouw "Pietje Bell-uitspraak" gebruik ik ook bijna dagelijks.

Groetjes, Wim
Patricia van der Linden
Dacht ik dat A-tje wel "eventjes" te halen, bleek de realiteit toch even anders uit te vallen. Het heeft mij uiteindelijk toch wel de nodige moeite gekost. Gelukkig bleek mij keuze om bij Frank les te nemen een hele goede keuze te zijn geweest.
Zijn uitgangspunt was om mij te laten denken als een motorrijder en op deze manier een "veilige" motorrijder van mij te maken. En dat is echt een hele andere manier van denken dan als automobilist. Wat mij vooral is bijgebleven is het "kijken, kijken, kijken", zowel bij de bijzondere verrichtingen als bij de verkeersdeelname (vraag Frank zelf maar waarom) het klinkt mij nu nog steeds in de oren in ieder geval.
Ondanks het feit dat ik last heb van examenvrees, is het mij gelukt om alle examens in 1 keer met goed gevolg af te sluiten. Alleen al door het feit dat Frank je alleen laat opgaan als hij er zeker van is dat je er klaar voor bent en je kan slagen.
Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn keuze en kan Frank van harte aanbevelen.
Frank,
Ik wens je nog vele veilige kilometers als instructeur toe en ik kom nog eventjes langs om je te bedanken voor de leerzame, gezellige en leuke tijd.

Groeten Patricia
Wim Hul
Ondanks dat mijn talent als motorrijder niet heel groot bleek te zijn is het toch gelukt om mijn rijbewijs binnen te slepen. Hulde voor de wijze waarop je mij zover hebt gekregen. Zeker de laatste AVD-lessen had ik regelmatig het gevoel: ik leer het nooit (ook jij zult weleens gedacht hebben: hij leert het nooit)! Toch wist jij dan elke keer het plezier in motorrijden weer aan te wakkeren! Respect voor jouw oneindig geduld. Een aantal punten die ik niet snel meer zal vergeten:

- tijdens AVB-examen de snelle slalom tussen de "langzame pylonnen" probleren te doen. Jouw mind-setting daarna was brilliant

- motorgym. Een les die je niet bij elke rijschool krijgt!

- jouw motto's: "wat onderscheid ons van de apen?" en "wij als motorrijder zijn een beetje de Pietje Bell onder de verkeersdeelnemers"

Jouw wijze van lesgeven (aan mij in ieder geval) is soms confronterend en niet altijd "leuk", maar leert je meteen veel over jezelf! Dank daarvoor.
Voor degene die nog twijfelt over waar te gaan lessen: Frank stoomt je niet klaar voor het rijbewijs, maar maakt een motorrijder van je. Dat is een heel verschil.

Frank, ik zal je straks nog regelmatig missen in mijn oor en in mijn spiegels, maar in gedachten zal je nog lang met me meerijden.

Groet, Wim
Linda Janssen
Nu inmiddels ruim 2 jaar in het bezit van mijn rijbewijs en ik kijk nog steeds verwonderd naar rijlessen van de concurrent. Met een auto achter de leerling aan, geen gekke dingen uithalen, leerlingen verkampt laten rijden... Het zijn allemaal dingen die ik NIET heb gehad. Juist de "gekke" dingen op de motor maakte me vrijer en meer 1 met de motor, de instructeur op de motor voor of achter me hebben was perfect voor het ontdekken van ideale lijnen, verkampen op de motor was er niet bij dan hoorde ik altijd hetzelfde: ontspannen, maar goed klemmen, vertrouw jezelf en die motor nou maar gewoon. Het heeft gewerkt en heb nog geen moment spijt gehad van de keus om hier mijn lessen te volgen. Frank 1 woord: SUPER!.
Bedankt! Groetjes Linda Janssen
Casper
Na 16 jaar twijfelen en uitstellen ga ik toch mijn belofte inlossen... Mijn kameraad en ik zouden samen het motorrijbewijs gaan halen en een lime-green Kawasaki gaan kopen. Hij stond laatst voor de deur met zijn Kawa, hij hield zich aan zijn woord. Nu ik nog.
Na het ontvangen van het informatiepakket van Frank en het doorlezen van zijn website denk ik te kunnen zeggen dat deze rijschool "mijn rijschool" word, ik heb er een goed gevoel bij. Onderstaande berichten bevestigen mijn gevoel.

Frank, het kan nog een paar maandjes duren maar Here i Come.

Gr Casper
Hans Smit
Hoi Frank.

Prima vernieuwde site, veel duidelijk dan de vorige.
Op naar de tourrit?

Groeten, Hans
Mathieu
Hallo frank

Super bedankt voor de goede leuke lessen. Ik heb er heel erg veel van geleerd. Ging ook met heeeel veel pleizier naar jou lessen toe.
Ik zal iedereen aanraden om bij Frank van gerwen te lessen! Het is mij gelukt in 17 uur lessen! door een goeie duidelijke instructeur met heel veel ervaring.
Ik kom snel een keer langsgescheurd met mijn motor!

Groeten,

Mathieu
Peter
He Frank,
Super bedankt voor je leuke en wijze lessen.
Vandaag geslaagd in 1 keer net als het voertuigbeheersingexamen.Tongue out
Het waren leuke lessen waarin ik erg veel geleerd heb ondanks dat ik met de auto per jaar 50.000+ km rij.
Ik kom zeker nog een keer aanwaaien bij.
groet,

Peter
Marlous
Hee Frank!!

In een keer geslaagd! super bedankt voor je lessen!! motorgym zal ik nooit meer vergeten haha..

bedankt voor alles!

Groetjes Marlous
Arno Westerdijk
Beste Frank,

Bedankt voor de wijze, gezellige lessen, deze week komt mijn plastic papiertje ook binnen en rijd er weer een trotse motorrijder rond!Cool
We spreken elkaar!

Groet,
Arno
Bob Rooding
Hey Frank!

"Time flies when you’re having fun".
Dat is wat men vaak zegt en wat ik bij dezen ook doe.

Ik kan alle terechte complimenten uit het gastenboek wel herhalen maar dan zou ik niets nieuws zeggen.

Ondanks dat ik geen talent heb voor motorrijden heb ik erg fijn bij jouw rijschool gelest en de tijd is dan ook omgevlogen. Uiteraard speelt het positieve eindresultaat daar ook een rol bij. Ik durf zelfs te beweren dat wanneer dit niet het geval zou zijn geweest ik er toch veel wijzer van zou zijn geworden!
Je haalt namelijk niet alleen je rijbewijs, je doet een levenservaring op.

Ik wens je al het goeds toe voor de toekomst en zal ik die pretogen van je in de gaten houden als ik motor rijd!

Succes met alles,

Groeten Bob
Jarno van Kevelaar
Hoi Frank!

Nogmaals bedankt voor alle fijne rijlessen! Vandaag ben ik dan toch echt geslaagd! Super!
Het was altijd leuk om met jou op pad te zijn. Prima begeleiding, uitstekende service, goed advies en tips!
Dus zijn er mensen die nog aan het twijfelen waar ze zullen gaan lessen?,..zoek niet verder en ga lekker lessen bij Frank!
Altijd deskundig advies, altijd in voor een praatje, en er wordt natuurlijk ook serieus gewerkt!

Resultaat; bijzondere verrichtingen = 1x gehaald, theorie = 1x gehaald, praktijkexamen = 1x gehaald!

Ik wens Frans het aller beste toe, wellicht komen we elkaar nog eens tegen op de weg!

En voor de mensen die nog steeds twijfelen?...niet doen gewoon starten met lessen! Veel plezier.
Petra
Hey Frank,

Aan mij de eer om het eerste berichtje van 2010 te schrijven !
Onwijs bedankt voor de zeer leerzame lessen en je vele geduld!!! Met vele ups en af en toe wat downs is het me dan eindelijk gelukt om in 1x te slagen. Heb zelfs alle weersomstandigeheden mogen meemaken.

Dus voor iedereen die er zeker van wil zijn een goede opleiding te volgen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Groetjes
Petra